U bent hier

Drupal website ontwikkeling

De weg naar een goede website..

is als een puzzel die met samen globecom op de meest efficiente wijze wordt opgelost. 

Van concept tot realisatie

Het bouwen begint pas nadat het idee goed is uitgewerkt tot concept.

Een concept wordt in nauw overleg met klant opgesteld en volgt na een inventarisatie van de eisen en wensen.
Globecom kan daarin op meerdeere manieren bijdragen. 

 1. Globecom beschikt over een uitgebreide kennis over webdesign, wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en trends. Hierdoor weten we wat de mogelijkheden zijn
 2. Door haar bedrijfskundige achtergrond is Globecom meer dan alleen een ontwerper en website bouwer. Met deze specifieke kennis en vaardigheden onderscheiden wij ons van de andere design bureaus. Wij begeleiden uw het project door rekening te houden met alle partijen en wensen.  Want alleen een project met dat verloopt in een goed proces, waarvan de methodiek bewezen is, kan leiden tot een optimaal resulataat.

Globecom draagt dan ook pro-actief bij wanneer het webdesign concept wordt bepaald.

Creatieve ontwerp

Wij kennen het belang van grafische vormgeving en haar plaats in het ontwerpproces. Het grafisch ontwerp volgt uit het functioneel ontwerp, een eventueel bestaande huisstijl, en nadat er een duidelijk beeld is ontstaan van gewenste uitstraling.

Afhankelijk van het project kan het zijn dat er tevens een huisstijl ontwikkelt wordt. Globecom heeft meerdere startende ondernemers geholpen met een sprekende corporate identity, inclusief logo beeldmerk, die natuurlijk ook terugkomt in de vormgeving van de website.

Ook voor langer bestaande bedrijven en instellingen die de verouderde website een redesign willen geven of deze willen professionaliseren staan wij klaar. 

Meestal verzorgt globecom het complete traject van ontwerp tot realisatie uit. Het komt echter regelmatig voor dat een grafisch ontwerp al beschikbaar is, Globecom heeft de expertise in huis om dit ontwerp te vertalen naar een Drupal websdesign.

Technische realisatie

Als het concept en de grafische ontwerpen klaar zijn wordt het traject voorgezet met de technische realisatie. De website zal met inachtneming van het grafische ontwerp en het functionele ontwerp gebruiksklaar worden gemaakt. In deze fase van het traject wordt de basis gelegd aan de website. Wat hier gebeurd wordt niet meer ongedaan gemaakt, echter zijn aanpassingen op het technisch en functioneel ontwerp met mate toe te passen.

Oplevering

Omdat wij alle webdiensten in huis hebben kan Globecom de hosting en uw webverkeer(FTP, E-mail) uit uw handen nemen. Hierdoor kunnen wij uw website monitoren en zal er bij problemen direct worden gereageerd.
Na oplevering kunnen wij u blijven adviseren over het optimaliseren van de content waardoor u beter vindbaar blijft in Google.

Onze klanten

From the blog

afbeelding van globecom
afbeelding van globecom

Changing next number in a Drupal serial field

After searching for 2 days on Drupal.org without finding a good way to change the starting point of a serial field I

Read more...
afbeelding van globecom

Automatisch PDF maken, mailen en toevoegen als bijlage

Voor een klant had ik de uitdaging het volgende te maken.

Read more...

Neem contact op

 • Globecom
        Schoolstraat 245
        7606EM
        Almelo
 • +31 (0)634924795
 • info@globecom.nl

Laatste Tweets

Latest Shots